IMG_8215.JPG

ANNA SANCHEZ

FUNDADORA I PROFESSORA

De formació clàssica, jazz i contemporània (Limon i Graham) el seu estil combina la tècnica, l’expressió i els canvis d’energia per assolir una bona llibertat en el moviment. En el seu treball té la mateixa importància una mirada, un petit gest, una volta complicada, un gran salt o una caiguda a terra.

“ Crec en la riquesa de la diversitat, i en la creativitat de les persones. M’agrada treballar en equip i poteciar noves idees.”

Directora de l´escola de Dansa Varium a Barcelona des de 1987.


Directora d’Anna Sanchez Companyia de Dansa des de 1985 fins 1990. I de la Companyia Inconnexa des de 2002 fins a 2005.

Directora artística del Festival Internacional de Dansa “ Dansa Sant Cugat” des de l´any 2000 fins 2009.

Ha treballat en nombroses estades de dansa internacionals a Europa, com a professora de dansa contemporània, i com a professora de didàctica de dansa contemporània al grau superior de l’INSTITUT DEL TEATRE de Barcelona i ESART, universitat privada d’arts escéniques.

Ha col-labora com a professora convidada a  Escoles de Formació com EPSEDANSE (Montpellier) CAFEDANSE (Aix-en-Provence) JAMES CARLÈS (Tolousse)

Ha treballat com a professora convidada i/o repetidora a les companyies: S.OA.P. (Rui Horta, Fankfurt) ,METROS (Ramón Oller Barcelona),  MARTA CARRASCO (Barcelona), TRÀNSIT (Maria Rovira, Barcelona), MAR GÓMEZ (Barcelona), NORRDANSE (Suècia) BALLET PRELJOCAJ (França) CESC GELABERT (Barcelona) i BRODAS BROS (Barcelona)


La seva experiència docent li ha otorgat el reconeixement del Ministeri Francés de Cultura, que l´autoritza a donar classes als conservatoris oficials de dansa de tot l´Estat.

Robert Russell.jpeg

ROBERT RUSSELL

DIRECTOR ARTÍSTIC I PROFESSOR

Després de formar-se com a percusionista d'orquestra clàssica, cor i cantant de jazz, Robert descobreix el món del teatre actuant en diversos musicals.

 

Als 15 anys, descobreix la seva veritable passió: la dansa. Després d’una intensa formació de dansa a l’Institut Cornish per a les Arts de Seattle, balla amb diverses companyies i festivals dels Estats Units i Canadà.

 

En 1992 va ser convidat a unir-se al Ballet de Ginebra on va romandre sis anys. En 1998 va començar a ensenyar i, al mateix temps, va seguir estudis de psicologia.

Continuant la seva carrera com a ballarí, va participar en diversos projectes de Sinopia Danse Ensemble, realitzats a La Revue Genevoise 2003, i després en 2004 al festival de Königsfelden Tanzspiel a Brugg.

 

Després d’un any i mig amb el Cathy Sharp Dance Ensemble de Basilea i 25 anys d'escenari, va decidir, el 2006, dedicar-se a la docència.

 

Avui, un apassionat professor de dansa clàssica i moderna a Barcelona, ​​també participa en diversos projectes de dansa.

L'EQUIP PEDAGOGIC

Captura de Pantalla 2022-06-21 a las 21.58.25.png

JUSTINE MAROUZE

PROFESSORA DE DANSA CONTEMPORÀNIA

Captura de Pantalla 2022-06-21 a las 18.54.26.png

DIEGO SINNIGER

PROFESSOR DE DANSA CONTEMPORÀNIA

Després d’acabar la seva formació de dansa a Varium Espai de Moviment i Mondap’art, és convidada a unir-se a Fre3bodies com a ballarina i assistent de direcció.

Balla en diverses produccions de coreògrafs com Vero Cendoya, Pietro Marullo o Victoria Storgen. El 2019 s’uneix a l’empresa In-motus dirigida per Diego Sinniger.

 

Professora en diferents tallers internacionals: Voiron, Montpellier, Royan, Mallorca, Frankfurt, Munic. Codirectora de la companyia juvenil amateur de dansa Manama. Un moviment viu marcat tant per la seva sensualitat i fluïdesa com pels seus atacs i ruptures.

 

Li agradaria crear un espai sense judicis on investigar la individualitat; un lloc on jugar amb les textures del moviment, desafiant tant la consciència corporal com descobrint una sorprenent musicalitat interna.

Es denomina com un artista sense etiqueta. Apassiona qualsevol forma d'expressió que aprofundeixi en la sensibilitat de l'individu. Es defineix com a ballarí i coreògraf, desenvolupant el seu moviment des d'una tècnica que denomina consciència muscular.

“Tot individu que mostra i comparteix la seva realitat al món, experimenta un estat artístic i inspirador que pot resultar fins i tot terapèutic, tant per a un mateix com per a la resta del grup.”

WhatsApp Image 2022-07-29 at 15.13.22.jpeg

MARTA RUIZ

PROFESSORA DE DANSA CONTEMPORÀNIA i acrobàtica

Captura de Pantalla 2022-06-21 a las 19.46.45.png

ABEL HERNANDEZ

PROFESSOR DE DANSA CONTEMPORÀNIA

Des de petita connectada amb el món de l'acrobàcia fins que als 17 anys va descobrir la dansa contemporània.

Es va formar a Varium Espai del Moviment i l'any següent va ser integrant al programa Fre3bodies a Barcelona.


Ballarina i cover en diferents projectes amb els coreògrafs Agnés Sales i Hector Plaza, Pietro Marullo, Lu Arroyo i acròbata en una nova producció del Gran Teatre del Liceu a Barcelona. Coreògrafa i intèrpret de la peça solista “Interna Soledad”.


Se centra en el treball base per, un cop integrat al cos, deformar-lo progressivament i crear infinites possibilitats de moviment prenent consciència de les condicions físiques del propi cos.

Captura de Pantalla 2022-06-22 a las 11.36.45.png

AGNES SALES MARTIN, AKNESS

PROFESSOR DE DANSA CONTEMPORÀNIA I ACROBÀTICA

PROFESSORS CONVIDATS

PORTRAIT 3 MINZ&KUNST FOTOGRAPHY.jpg

NADINE GERSPACHER

PROFESSORA DE DANSA CONTEMPORÀNIA

Nadine és ballarina, coreògrafa i professora independent. Ha treballat per a diversos coreògrafs des del 2002.

Les classes de Nadine exploren la dansa contemporània, incorporant tasques de moviment i situacions que connecten lúdicament a les persones i se centren en l’energia del llenguatge corporal.

 

Genera un ambient càlid i inspira els estudiants a treballar de manera intel·ligent i els empeny per arribar als seus límits. Nadine fomenta l’espontaneïtat en el procés de creació.

La seva coreografia es basa en temes rellevants i actuals.

El joc de contrastos i extrems és essencial per als seus mètodes de creació.

 

Nadine fomenta la col·laboració a l'estudi, oferint l'oportunitat perquè els ballarins es dediquin activament al procés de creació i aportin el seu propi coneixement i experiència al procés.

Li agrada conèixer els ballarins, crear amb ells i desenvolupar papers especials per al treball de personatges.

 

Cada peça representa l’essència personal i col·lectiva, creada per Nadine i els ballarins.

alain_edited.jpg

ALAIN GRUTTADAURIA

PROFESSOR DE DANSA jazz i CONTEMPORÀNIA

nicolas.jpg

NICOLAS RICCHINI

PROFESSOR DE DANSA CONTEMPORÀNIA

Nicolas es va formar en Dansa Clàssica a Lió i en Dansa Contemporània a Barcelona a Varium.

Durant els darrers deu anys ha treballat amb artistes i companyies com Pepe Hevia Danza (Cuba), Fernando Madagan (Nederlands Dans Theatre), Tupac Martir a Londres, Emma Martin Dance, Companyia Akram Khan per a la Cerimònia d’Obertura dels Jocs Olímpics de 2012 , La Taimada, CLOD Ensemble i Lali Ayguadé Company entre d’altres.

 

La seva interpretació del solo "Chotto Desh" per a Akram Khan Company en una gira internacional de tres anys va ser el més destacat de la seva carrera: una obra traduïda en 6 idiomes, acollida en 85 ciutats i vista per més de 110.000 espectadors.

També ha estat actor, juntament amb Lali Ayguadé, en el curtmetratge “Timecode” de Juanjo Giménez, guanyador de diversos premis i nominat a l’ Oscarscar.

 

Empresari de la dansa, Nicolas ha iniciat projectes innovadors a Barcelona per a l’educació de la dansa contemporània com el programa FRE3 BODIES que codirigeix ​​juntament amb Nadine Gerspacher des del 2018.

Des d'aquest darrer any també, dirigeix ​​Big Story Productions, produint i venent projectes i espectacles de dansa contemporània, així com representant artistes atrevits i audaces.

El 2020, va començar a treballar de nou amb Akram Khan Company com a ajudant de direcció de la peça “Chotto Xenos”.

Captura de Pantalla 2022-06-22 a las 11.21.38.png

HECTOR PLAZA, BUBA

PROFESSOR DE DANSA urbana i CONTEMPORÀNIA

Coreògraf, ballarí i professor internacional.

Alain és una sorprenent barreja d'influències contemporànies i jazz.

 

Director de la seva pròpia companyia subvencionada "La Licorne", ofereix nombroses peces coreogràfiques que el converteixen en un dels innovadors d'aquesta nova dansa europea.

En el fons com en la forma, és un artista sensible, dotat de gestos sorprenents que juguen entre l'estètica, el poder i el virtuosisme. L'energia, la tècnica, l'acceleració, la fragmentació defineixen especialment el seu estil.

 

Algunes creacions:

Délices, 180 Secondes, Virus (2005), Les Secrets (2006), Waiting Land (2007), Extrême Désir (2008), Loup, es tu là ? (2009), L’Attrape Rêve (2010)