FORMACIÓ DE DANSA INTERNACIONAL I PROFESSIONAL

cercle rayé bleu.png
DSC000C.jpg

La Dansa Contemporània d'avui en dia, amb les bases de les diferents tècniques de la Dansa Moderna - ​Graham, Limon, Cunningham, Release -​, es fusiona amb les danses ètniques i altres disciplines, i això ens porta ca a una dansa més lliure on els creadors es converteixen en protagonistes.

Els ballarins han de preparar-se per ésser multidisciplinars: han de posar-se al servei d'una idea coreogràfica i moldejar el seu cos de manera que aquest s'adapti als diferents estils de dansa.

Varium proposa un programa de formació de ballarins on la Dansa Contemporània, la Dansa Clàsssica, la Base tècnica i la Improvisació formen part del seu pla de treball, juntament amb altres disciplines que, totes elles, contribuiran a una completa formació del/la ballerí/na.

cercle rayé bleu.png
DSC000I.jpg

El temps a invertir en la formació es d'1 any MÍNIM.
 
Creiem important  aprendre a cultivar la paciència i el treball constant que ens portarà a resultats satisfactoris,
no solament
en la meta
final, sinó
al dia dia. 

DISCIPLINES

BASE TÈCNICA 

Utilitzant tècniques com el Release, el treball de terra, les acrobàcies i altres, treballem la consciència corporal que ens ajuda a entendre el funcionament orgànic del nostre propi cos i ens ensenyen a prevenir o minimitzar possibles lesions. Conceptes com el centre, l’eix, les connexions i l’alineació formen part del pla de treball.

DANSA CONTEMPORÀNIA

Amb la base arrelada en la dansa moderna (Cunningham, Graham, Limón Horton i Release), la consciència corporal, la investigació coreogràfica i la fusió amb altres disciplines, la dansa contemporània actual està en constant evolució. Els professors contemporanis de Varium transmeten una base tècnica clara, permetent als estudiants trobar un màxim de llibertat en els moviments. L’equilibri, fora d’equilibri, el treball a terra, el màxim d’ús de l’espai i la presència són una part important del pla de treball.

DANSA CLÀSSICA 

El ballet és una part important de la base tècnica. La seva estructura metòdica aporta coordinació, velocitat de les cames, precisió i claredat en el moviment, tot molt interessant per a la formació professional d'un ballarí. L’objectiu d’aquestes classes és permetre al ballarí aprendre o comprendre millor la tècnica clàssica. Primer a partir de la barra i després al centre, l'estructura metòdica ajuda a desenvolupar precisió, claredat i els proporciona l'oportunitat d'explorar i comprendre els principis d'alineació, geometria corporal i un ancoratge més fort al terra..

TALLERS CREATIUS 

Aquest és el temps dedicat al treball creatiu com la coreografia i la improvisació. Estem buscant constantment per millorar la creativitat individual i transmetre eines que ajudin cada estudiant a trobar el seu lloc. Alguns tallers estan dedicats a la creació de coreografies que es realitzaran en públic per ajudar a desenvolupar més confiança escènica. 

 

ALTRES DISCIPLINES

Improvisació, treball de sòl, partnering, acrobàcies, composició coreogràfica, anatomia.

emploi du temps CAT varium.jpg
HORARIS
AUDICIONS 2022.2023

INSCRIPCIÓ

1. Requisits

Omplir el formulari d'inscripció 22-23

 

2. e-audició

L’e-audició consisteix en:

  • Prova 1: enviar un cv, una carta de motivació i un video d'estil lliure de 2-3 min on es puguin apreciar les capacitats tècniques i artístiques a infovarium@gmail.com

  • Prova 2: Entrevista personal.

Data límit  per l'enviament del cv + carta de motivació + video de la prova 1: 15/08/2022

En cas de sobrepassar el número de places, tindrem en compte l'ordre d'inscripció.

3. Tràmits administratius
Un cop superades totes les proves, us haureu de posar en contacte amb secretaria per tal de formalitzar la inscripció, signar el contracte de compromís i acordar el mètode de pagament.

Les places són limitades i la reserva no serà efectiva fins haver realitzat el pagament de la matrícula.

Més info: infovarium@gmail.com

Foto Palabras 1.jpg
PREUS I MÈTODES DE PAGAMENT '22.23

PREU DE LA FORMACIÓ: 4'150.00€

CONTACTE AMB NOSALTRES PER CONÈIXER ELS NOSTRES PLANS DE PAGAMENT: 

infovarium@gmail.com