FORMACIÓ DE DANSA INTERNACIONAL I PROFESSIONAL

@Gaa_ki

FILOSOFIA

 

La Dansa Contemporània d'avui en dia, amb les bases de les diferents tècniques de la Dansa Moderna - ​Graham, Limon, Cunningham, Release -​, es fusiona amb les danses ètniques i altres disciplines, i això ens porta ca a una dansa més lliure on els creadors es converteixen en protagonistes. 
 
Els ballarins han de preparar-se per ésser multidisciplinars: han de posar-se al servei d'una idea coreogràfica i moldejar el seu cos de manera que aquest s'adapti als diferents estils de dansa. 
 
Varium proposa un programa de formació de ballarins on la Dansa Contemporània, la Dansa Clàsssica, la Base tècnica i la Improvisació formen part del seu pla de treball, juntament amb altres disciplines que, totes elles, contribuiran a una completa formació del/la ballerí/na. El programa consta de dos cicles:
 

  • Cicle I:  els objectius són  l'adquisció de conceptes bàsics tècnics i, la introducció a la improvització i al món creatiu.

  • Cicle II: busquem la consolidació de l'alumne ja sigui com a ballarí, professor o coreògraf.

El temps a invertir en cada cicle dependrà del nivell d'implicació i l'aprofitament de l'alumne, sent d'un mínim d'un any i  d'un màxim de tres. 

 
Creiem important  aprendre a cultivar la paciència i el treball constant que ens portarà a resultats satisfactoris, no solament en la meta final, sinó al dia dia. 
 

DISCIPLINES

:: Base Tècnica 

Utilitzant tècniques com el Release, el treball de terra, les acrobàcies i altres, treballem la consciència corporal que ens ajuda a entendre el funcionament orgànic del nostre propi cos i ens ensenyen a prevenir o minimitzar possibles lesions. Conceptes com el centre, l’eix, les connexions i l’alineació formen part del pla de treball.

 

:: Dansa Clàssica 

El ballet és una part important de la base tècnica. La seva estructura metòdica aporta coordinació, velocitat de les cames, precisió i claredat en el moviment, tot molt interessant per a la formació professional d'un ballarí. L’objectiu d’aquestes classes és permetre al ballarí aprendre o comprendre millor la tècnica clàssica. Primer a partir de la barra i després al centre, l'estructura metòdica ajuda a desenvolupar precisió, claredat i els proporciona l'oportunitat d'explorar i comprendre els principis d'alineació, geometria corporal i un ancoratge més fort al terra..

:: Dansa Contemporània

Amb la base arrelada en la dansa moderna (Cunningham, Graham, Limón Horton i Release), la consciència corporal, la investigació coreogràfica i la fusió amb altres disciplines, la dansa contemporània actual està en constant evolució. Els professors contemporanis de Varium transmeten una base tècnica clara, permetent als estudiants trobar un màxim de llibertat en els moviments. L’equilibri, fora d’equilibri, el treball a terra, el màxim d’ús de l’espai i la presència són una part important del pla de treball.

:: Tallers Creatius 

Aquest és el temps dedicat al treball creatiu com la coreografia i la improvisació. Estem buscant constantment per millorar la creativitat individual i transmetre eines que ajudin cada estudiant a trobar el seu lloc. Alguns tallers estan dedicats a la creació de coreografies que es realitzaran en públic per ajudar a desenvolupar més confiança escènica. 

 

:: Altres disciplines:

Anatomia, Història de la Dansa, Didàctica de la dansa i Composició Coreogràfica . 

 

@Gaa_ki

DSC04003.jpeg

@Gaa_ki

HORARIS

AUDICIONS 2020.2021

E-AUDICIONS : variumdansa@gmail.com

INSCRIPCIÓ

BEQUES

El 17è any del programa de dansa contemporània pre-professional (2020/2021) VARIUM, escola de dansa contemporània, concedeix beques a joves ballarins. Els ballarins han de tenir entre 18 i 25 anys i  un nivell intermedi en dansa clàssica i contemporània, així com un bon potencial i ganes de treballar.

 

L’audició tindrà lloc el 31 de juliol a les 11 hores i consta d'una barra de dansa clàssica i un centre de dansa contemporània. També caldrà presentar un solo de 2 minuts com a màxim.

 

Data límit: 1 de juliol del 2020. Especifiqueu si voleu sol·licitar la beca quan envieu el formulari de sol·licitud.

 

* La direcció es reserva el dret de modificar el programa en funció de l’oferta i la demanda.

PASSES A SEGUIR

 

   1. Requisits

Omplir el formulari d'inscripció 20-21

 

   2. Audició

L’audició consisteix en:

  • Barra clàssica i un centre contemporani

  • Una variació de dansa contemporània i una improvisació (no cal preparar res per endavant)

  • Una entrevista personal després de l’audició. Ana Sanchez, directora i coordinadora del programa de ball, tindrà una entrevista personal amb cada participant. L’objectiu d’aquesta entrevista és conèixer els objectius personals i professionals de cada estudiant i planificar un horari personal adaptat al seu nivell.

   3. Entrevista personal
Després de l’audició, l'Anna Sanchez, directora i coordinadora de la formació, tindrà una entrevista personal amb cada participant. L’objectiu d’aquesta entrevista és conèixer els objectius personals i professionals de cada estudiant i planificar un horari personal adaptat al seu nivell.

   4. Tràmits administratius
El dia de l’audició, els estudiants que hagin triat participar en la formació professional de dansa hauran d’adjuntar un certificat mèdic i hauran d’especificar quina modalitat de pagament trien: A o B.

PREUS I MÈTODES DE PAGAMENT '20.21

Informació a infovarium@gmail.com

+34937597843

©2020 por Varium Espai de Moviment. Creada con Wix.com